wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Podręczniki i publikacje archiwalne » sprzedaż zakończona » Ekonomika - foliogramy, cz. 1
logopedia

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, a my będziemy informować Cię o naszych nowych książkach*

 
* Zapisanie się do newslettera oznacza wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych (otrzymywanie informacji handlowych na wskazany adres e-mail). Administratorem danych osobowych jest  Wydawnictwo eMPi2 s.c., ul. św. Wojciech 28, 61-749 Poznań. Więcej w Polityce prywatności


Ekonomika - foliogramy, cz. 1Ekonomika - foliogramy, cz. 1
Ekonomika - foliogramy, cz. 1
Ekonomika - foliogramy, cz. 1

Ekonomika - foliogramy, cz. 1

Dostępność: Książka niedostępna – nakład wyczerpany!

Koszt wysyłki: od 11,00 zł

Numer katalogowy: FOLEKI

Kod producenta: 23VAT

Kod CN: 4901

Cena: 45,00 zł

Pozycja niedostępna!

dodaj do schowka

  • Opis książki
  • Spis foliogramów
  • Przykładowe foliogramy
  • Linki (1)
Do podręcznika Ekonomika cz. 1 przygotowaliśmy 20 czarno-białych foliogramów w formacie A4. Obejmują one 53 ryciny (26 rycin z podręcznika i 27 dodatkowo opracowanych rycin).  Każdy foliogram znajduje się w oddzielnej koszulce. Całość zapakowana jest w tekturową teczkę.
oprawa:
tekturowa teczka
 

UWAGA! Foliogramy można też bezpłatnie pobrać w wersji doc (Word) lub pdf (Adobe Reader).echnikum ekonomiczne szkoła policealna zawód technik ekonomista

Zasady doboru ubioru kobiety i mężczyzny w pracy (dodatkowo opracowane rysunki)
Zachowanie w sytuacjach zawodowych np. podczas spotkania z szefem (dodatkowo opracowane rysunki)
Rodzaje norm zużycia
Rodzaje zapasów i ich stany
Części składowe procesu produkcji
Struktura cyklu produkcyjnego
Struktura dnia roboczego
Kanały dystrybucji
Rodzaje jednostek sprzedaży detalicznej
Formy sprzedaży
Obrót składowy i tranzytowy na szczeblu hurtu
Systemy urządzania sal sprzedażowych samoobsługowych
Systemy urządzania sal sprzedażowych z obsługą klienta
Podmioty handlu hurtowego
Klasyfikacja usług
Działalność gastronomiczno-hotelarska
Rodzaje zakładów gastronomicznych
Zakłady świadczące usługi noclegowe oraz usługi z nimi związane
Klasyfikacja aktywów przedsiębiorstwa
Forma leasingu bezpośredniego i pośredniego
Rotacja aktywów obrotowych w przedsiębiorstwie przemysłowym
Rotacja aktywów obrotowych w przedsiębiorstwie handlowym
Klasyfikacja papierów wartościowych
Składniki majątku przedsiębiorstwa (aktywa) i źródła jego finansowania (pasywa)
Schemat struktury liniowej
Schemat struktury funkcjonalnej
Schemat struktury sztabowo-liniowej
Schemat struktury macierzowej (P – podwładni)

alt
alt
 
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu